Thursday, January 26, 2012

Mood sila datang!!!

Need time to be creative this week... Mood still Holiday... aiyoooo nak rilek2 macam Meow neh... udey la pendek pahtu gebus plak tu.... kuikui

3 comments:

Liyana said...

good luck cik fia... :)

letak iklan nuffnang kat blog ni ye... leh buat side income jgk :)

Fia Felt Craft said...

yana!!! cmne nak letak??

Liyana said...

sori cik peah lmbt reply, hehe.. daftar je kt nuffnang nye website.. nuffnang.com.my

isi maklumat peribadi, acc bank no segala.. nanti ade link iklan yg dorg akan bagi bila blog kita dh dftr under nuffnang.. iklan tu tepek kat blog under html code... tepek kat sidebar, kat atas header & kat bawah entri...
then boleh start jana side income bila status kat nuffnang jadi glitterati..

hehe fhm x? :)

kita pnh sekali je cash out RM50. blog x glam. kekeke